Terug

Onze nummerplaten

Een tweede nummerplaat aanschaffen lijkt een noodzakelijk kwaad. Er zijn dan ook heel wat plaatsen waar je je nummerplaat kan laten bijmaken. Maar toch. Je hebt niet de eerste de beste wagen gekocht, dus je wil voor je accessoires natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit. Wij kiezen resoluut voor de degelijkheid van plexi.


Productieverantwoordelijke
Productieverantwoordelijke

“54% van de Belgen rijdt rond met een plexi nummerplaat vooraan. Logisch: we kopen niet zomaar een wagen, dus we willen voor de accessoires ook de allerbeste kwaliteit.”Een extra nummerplaat nodig? Drie redenen waarom u best kiest voor duurzaam plexi.

De kleurbestendige 3M-kwaliteit. De tekens worden met een heat printer nauwkeurig gedrukt op een reflectiestrip van 3M. Daarna bevestigen we de bedrukte strip op oerdegelijk plexi. Gevolg? Nooit last van loskomende letters. De platen voldoen bovendien aan de wettelijke vereisten (AR/KB 20.07.2001) en zijn uitgebreid getest op kleurbestendigheid.

Plexi is onbreekbaar. Plexi, ook wel acrylaat genoemd, neemt het stilaan over van het traditionele aluminium. Waarom? Als de nummerplaat iets raakt gaat deze niet deuken of breken maar buigen. Uw plexi nummerplaat is stuk? Dan is uw wagen dat helaas ook. Kortom, de ideale combo: acrylaat is robuust en flexibel tegelijk.

Jouw plaat is carwash-compatibel. De vliegjes die zich te pletter storten op jouw kentekenplaat komen moeiteloos los met een simpele veeg. Dit gemak is belangrijk omdat je vooraan uiteraard met heel wat vuil zal te maken krijgen.Ga voor kwaliteit, snelheid en eenvoud.
Bestel je plaat nu in 1-2-3.

Ik bestel mijn nummerplaat