menu

Onze producten

Je hebt zonet een auto gekocht. Of misschien wel een aanhangwagen of fietsendrager. Je hebt hiervoor een tweede nummerplaat nodig. Er zijn heel wat plaatsen waar je een nummerplaat kan laten bijmaken. Wij maken het je gemakkelijk. Nummerplaat Online biedt nummerplaten en handige accessoires van de beste kwaliteit, besteld en geleverd in 1-2-3.

NummerplaatNummerplaat NummerplaathouderPlaathouder BevestigingsschroevenBevestiging AccessoiresAccessoires

Nummerplaat

Een tweede nummerplaat aanschaffen lijkt een noodzakelijk kwaad. Er zijn dan ook heel wat plaatsen waar je je nummerplaat kan laten bijmaken. Maar toch. Je hebt niet de eerste de beste wagen gekocht, dus je wil voor je accessoires natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit. Wij kiezen resoluut voor de degelijkheid van plexi.

Prijs:   25,- 19,- (vanaf het 2e exemplaar dubbele korting: 13,-)


Productieverantwoordelijke
Productieverantwoordelijke

“54% van de Belgen rijdt rond met een plexi nummerplaat vooraan. Logisch: we kopen niet zomaar een wagen, dus we willen voor de accessoires ook de allerbeste kwaliteit.”Een extra nummerplaat nodig? Drie redenen waarom u best kiest voor duurzaam plexi.

De kleurbestendige 3M-kwaliteit. De tekens worden met een heat printer nauwkeurig gedrukt op een reflectiestrip van 3M. Daarna bevestigen we de bedrukte strip op oerdegelijk plexi. Gevolg? Nooit last van loskomende letters. De platen voldoen bovendien aan de wettelijke vereisten (AR/KB 20.07.2001) en zijn uitgebreid getest op kleurbestendigheid.

Plexi is onbreekbaar. Plexi, ook wel acrylaat genoemd, neemt het stilaan over van het traditionele aluminium. Waarom? Als de nummerplaat iets raakt gaat deze niet deuken of breken maar buigen. Uw plexi nummerplaat is stuk? Dan is uw wagen dat helaas ook. Kortom, de ideale combo: acrylaat is robuust en flexibel tegelijk.

Jouw plaat is carwash-compatibel. De vliegjes die zich te pletter storten op jouw kentekenplaat komen moeiteloos los met een simpele veeg. Dit gemak is belangrijk omdat je vooraan uiteraard met heel wat vuil zal te maken krijgen.


top

Nummerplaathouder

Met een nummerplaathouder is de bevestiging op de wagen kinderspel. Bovendien ziet het er dan ook keurig afgewerkt uit. Een nummerplaathouder is gemaakt uit polypropyleen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de plaathouder zeer flexibel en bijna onbreekbaar is, net als de plexi nummerplaat.

Bovenaan elke nummerplaathouder is er een bevestigingsclip voorzien die ervoor zorgt dat de nummerplaat vast zit in de nummerplaathouder waardoor de nummerplaat onmogelijk loskomt uit de houder. De nummerplaathouders zijn uitgerust met een clicksysteem. De plaat zit al vast in de houder door de clips omhoog te schuiven, maar worden nog eens extra beveiligd met schroefjes. Om volledig tegen diefstal beschermd te zijn raden wij onze antidiefstalschroeven aan.

Hoe bevestig ik een nummerplaat op de nummerplaathouder? Bekijk het filmpje op onze pagina klantenservice

Prijs:   5,-

top

Bevestigingsschroeven

Zelfborende schroeven

Deze schroeven bezorgen we nu gratis bij iedere bestelling. Het maakt niet uit of je een nummerplaathouder gebruikt of niet. Met deze schroeven verloopt de bevestiging van jouw nummerplaat op de plaathouder of rechtstreeks op de auto vlekkeloos. De grote schroeven hebben een boorkop waardoor ze binnendringen in de bumper. De schroefdraad zorgt evoor dat de nummerplaat of de nummerplaathouder vast blijft zitten. Je hebt alleen een gewone schroevendraaier nodig. De kleine schroefjes dienen voor de bevestiging van de nummerplaat op de plaathouder, indien nodig.

Prijs:   GRATIS

Antidiefstalschroeven

Dagelijks zijn er zo’n 50 Belgen slachtoffer van nummerplatendiefstal. Voorkom dit, en bestel een set antidiefstalschroeven voor je officiële plaat. De schroefjes zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met onze houder. De bevestiging gebeurt met een gewone schroevendraaier. Het verschil met gewone vijzen is dat de antidiefstalschroef door de speciaal ontworpen schroefkop niet kan worden losgedraaid met een normale schroevendraaier.

Prijs:   4,-   3,-

top

Accessoires

Europese parkeerschijf

In een nieuwe wagen kan een parkeerschijf niet ontbreken. Onze parkeerschijven bestaan uit flexibel kunststof, ze zijn kleurbestendig en voorzien van een viertalig opschrift.

Prijs:   3,-

top

Ga voor kwaliteit, snelheid en eenvoud.
Bestel je plaat nu in 1-2-3.

top