menu

Onze producten

Je hebt zonet een auto gekocht. Of misschien wel een aanhangwagen of fietsendrager. Je hebt hiervoor een tweede nummerplaat nodig. Er zijn heel wat plaatsen waar je een nummerplaat kan laten bijmaken. Wij maken het je gemakkelijk. Nummerplaat Online biedt nummerplaten en handige accessoires van de beste kwaliteit, besteld en geleverd in 1-2-3.

NummerplaatNummerplaat NummerplaathoudersPlaathouders BevestigingsschroevenBevestiging AccessoiresAccessoires

Nummerplaat

Een tweede nummerplaat aanschaffen lijkt een noodzakelijk kwaad. Er zijn dan ook heel wat plaatsen waar je je nummerplaat kan laten bijmaken. Maar toch. Je hebt niet de eerste de beste wagen gekocht, dus je wil voor je accessoires natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit. Wij kiezen resoluut voor de degelijkheid van plexi.

Prijs:   25,- 19,- (vanaf het 2e exemplaar dubbele korting: 13,-)


Productieverantwoordelijke
Productieverantwoordelijke

“54% van de Belgen rijdt rond met een plexi nummerplaat vooraan. Logisch: we kopen niet zomaar een wagen, dus we willen voor de accessoires ook de allerbeste kwaliteit.”Een extra nummerplaat nodig? Drie redenen waarom je best kiest voor duurzaam plexi.

De kleurbestendige 3M-kwaliteit. De tekens worden met een heat printer nauwkeurig gedrukt op een reflectiestrip van 3M. Daarna bevestigen we de bedrukte strip op oerdegelijk plexi. Gevolg? Nooit last van loskomende letters. De platen voldoen bovendien aan de wettelijke vereisten (AR/KB 20.07.2001) en zijn uitgebreid getest op kleurbestendigheid.

Plexi is onbreekbaar. Plexi, ook wel acrylaat genoemd, neemt het stilaan over van het traditionele aluminium. Waarom? Als de nummerplaat iets raakt gaat deze niet deuken of breken maar buigen. Uw plexi nummerplaat is stuk? Dan is uw wagen dat helaas ook. Kortom, de ideale combo: acrylaat is robuust en flexibel tegelijk.

Jouw plaat is carwash-compatibel. De vliegjes die zich te pletter storten op jouw kentekenplaat komen moeiteloos los met een simpele veeg. Dit gemak is belangrijk omdat je vooraan uiteraard met heel wat vuil zal te maken krijgen.


top

Nummerplaathouders

Standaard nummerplaathouder

Met deze nummerplaathouder is de bevestiging op de wagen kinderspel. Bovendien ziet het er dan ook keurig afgewerkt uit. De houder is gemaakt uit polypropyleen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de plaathouder zeer flexibel en bijna onbreekbaar is, net als de plexi nummerplaat.

Bovenaan is er een bevestigingsclip voorzien. Daar schuif je de plaat onder. Onderaan zorgt het kliksysteem voor het volledig vastzetten van de nummerplaat in de houder. De plaat zit dus al vast in de houder door de clips omhoog te schuiven, maar door schroefjes aan te schaffen is het geheel nog eens extra beveiligd. Om volledig tegen diefstal beschermd te zijn raden wij onze antidiefstalschroeven aan.

Hoe bevestig ik een nummerplaat op de nummerplaathouder? Bekijk het filmpje op onze pagina klantenservice

Prijs:   9,- 5,-

Deluxe INOX nummerplaathouder

Dit is absoluut de meest kwaliteitsvolle houder op de markt. Het roestvrij staal staat garant voor een jarenlange blinkende afwerking.

Geen kans op roest of verkleuring. In tegenstelling tot de standaard houder heeft dit inox model geen brede boord onderaan. Geschikt voor duplicaat of officiële nummerplaat.

TIP: Bestel normale schroeven of antidiefstalschroeven mee voor de bevestiging.

Prijs:   25,-

top

Bevestigingsschroeven

Zelfborende schroeven

Deze zelftappende vijzen (4,2 x 16) raden we aan om op te nemen in je bestelling. Het maakt niet uit of je een nummerplaathouder gebruikt of niet. Met deze schroeven verloopt de bevestiging van jouw nummerplaat op de plaathouder of rechtstreeks op de auto vlekkeloos. De grote schroeven hebben een boorkop waardoor ze binnendringen in de bumper. Als je een plaathouder bestelt sturen we ook de nodige schroefjes en rondellen mee.

Prijs:   0,90-

Antidiefstalschroeven

Dagelijks zijn er zo’n 50 Belgen slachtoffer van nummerplatendiefstal. Voorkom dit, en bestel een set antidiefstalschroeven voor je officiële plaat. De schroefjes zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met onze houder. De bevestiging gebeurt met een gewone schroevendraaier. Het verschil met gewone vijzen is dat de antidiefstalschroef door de speciaal ontworpen schroefkop niet kan worden losgedraaid met een normale schroevendraaier.

Prijs:   4,-   3,-

top

Accessoires

Europese parkeerschijf

In een nieuwe wagen kan een parkeerschijf niet ontbreken. Onze parkeerschijven bestaan uit flexibel kunststof, ze zijn kleurbestendig en voorzien van een viertalig opschrift.

Prijs:   3,-


Nummerplaatklemmen

Is er regelmatig een ander voertuig dat uw aanhanger trekt? Dan bevelen wij deze klemmen aan. De sterke veren zorgen voor gemakkelijk in- en uitklikken van nummerplaten. Verwisselen kan zo in een handomdraai.

Zelfborende schroeven zijn inbegrepen.

Prijs:   9,-

top

Ga voor kwaliteit, snelheid en eenvoud.
Bestel je plaat nu in 1-2-3.

top